Voor- en naschoolse opvang

Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal en Buitenschoolse opvang GO! KinderopvangGO-logo-CMYK

GO! Kinderopvang biedt opvang bij kinderdagverblijf de Landridder voor 3+ kinderen, kinderdagverblijf de Landerijen voor kinderen van 0 – 4 jaar, peuterspeelzaal het Kasteel voor kinderen van 2 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang bij BSO de Landridder en BSO het Landhuis voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

KDV 3+ de Landridder
Bij de 3+ groep stimuleren wij peuters bij het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en bereiden ze voor op het kleuteronderwijs. Peuters kunnen heerlijk spelen met hun leeftijdsgenootjes met spelmateriaal dat specifiek is afgestemd op hun behoeften en mogelijkheden.

KDV de Landridder is elke werkdag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Ook is er verlengde opening mogelijk vanaf 7.00 uur of tot 18.30 uur.

KDV de Landerijen
Als u werkt of studeert is het belangrijk dat uw kind goed wordt opgevangen. GO! Kinderopvang verzorgt de opvang voor baby’s en peuters vanaf zes weken tot het moment dat uw kind naar school gaat. Het is belangrijk dat het kinderdagverblijf een veilige en geborgen plek is, waar u met een gerust hart uw kind achterlaat.

De Landerijen, dat direct naast het gebouw de Borg ligt, is elke werkdag geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. Ook is er verlengde opening mogelijk vanaf 7.00 uur of tot 18.30 uur.

PSZ het Kasteel
Tijdens een ochtend of middag bij PSZ het Kasteel worden er allerlei activiteiten met de kinderen gedaan. Vrij spelen binnen en buiten is net zo belangrijk als creatieve activiteiten zoals plakken, knippen en kleien. Ook wordt veel aandacht besteed aan voorlezen en het zingen van liedjes. Samen eten en drinken vormen belangrijke momenten. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

Het Kasteel is geopend van maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur. Daarnaast ook op dinsdagmiddag van 12.45 uur tot 15.15 uur.

BSO de Landridder en BSO het Landhuis
Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij de Landridder en het Landhuis kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan in de activiteitencarrousel. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

De jongere kinderen gaan naar BSO de Landridder. Daarna stroomt uw kind door naar BSO het Landhuis, dat direct naast het gebouw de Borg ligt.

De Landridder en het Landhuis zijn elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Ook is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website www.go-kinderopvang.nl kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail info@go-kinderopvang.nl