JGT Lelystad

Samen met jongeren en gezinnen
Het Jeugd en Gezinsteam Lelystad richt zich op preventie, ondersteuning en jeugdhulp voor jongeren en hun ouders bij opgroei- en opvoedingsvragen. De professionals van het Jeugd en Gezinsteam zijn er voor jongeren en gezinnen die het op eigen kracht (even) niet meer redden. Zij helpen je graag verder bij problemen op school, bij scheidingsvragen en bij opvoeden. Zij denken met je mee, geven je advies of begeleiding, zodat je weer verder kunt. Kijk op de www.jgtlelystad.nl voor meer informatie.

Website
Voorheen konden alle inwoners en professionals terecht bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) voor alle vragen rondom jeugd en gezin. Veel informatie van deze website is onderdeel geworden van de nieuwe website onder het thema opgroeien en opvoeden. Het CJG is niet langer apart georganiseerd. De instellingen die aan het CJG verbonden waren, werken nu in een samenwerkingsverband met het Jeugd en Gezinsteam.

Eén telefoonnummer: 088-0029922
Een vraag over opvoeden en opgroeien? Bel dan met 088-0029922, dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Op de www.jgtlelystad.nl lees je tips, ervaringen en meer informatie voor wat het JGT voor jou kan betekenen.